Nyhedsbrev
Presse
 
Forside
Shop
Videoklip
Blog
Forhandler
CV
Om smykker
Unika smykker fra Langeland
Som uddannet snedker og guldsmed elsker jeg håndværket og udfordringen i at bruge guldsmedehåndværket i en ny og anderledes sammensætning, med alle de forskellige materialer i nye kombinationer.

Jeg kan godt lide kontraster, som det lidt kølige sølv og varmen fra 24 kt. ren guld, strandgods sammen med guld og ædelsten.

Det begynder med en ide, tegning og så fortsætter fremstillingen af smykkerne ved guldsmedebordet.

Metallet, lige meget om det er guld eller sølv får gennem håndværket sin helt egen udstråling.

Smykker med sjæl
Ringe, armbånd, halsmykker, øresmykker er smedet eller har med varmen, ved 1000 grader fået sin helt egen overflade. Sten som rubin, safir, turmalin, opal og nogle gang brillant eller rådiamant giver mine smykker farver og spil.  Men strandsten kan også fattes i 24 kt. guld og give kontrast og viser min respekt for naturen.

Emalje på sølv og kobber har i mange år været en foretrukken teknik, fordi jeg elsker farver. Med emalje kan jeg tegne og male og eksperimentere med helt nye teknikker og deres sammensætning. Inspirationen til mine unika smykker kommer fra naturen, men nogen gange er det også helt almindelige hverdagsting der giver ideer.

Det er svært at lade være ...
© 2014 Smykkekunstner Sabine Majus
Smykkekunstner Sabine Majus         Herslevvej 25,   DK 5900 Rudkøbing, Denmark        mobil 0045 20746600         sabine@majussmykker.dk
Kontakt
Sabine Majus
unique jewellery
sculptures, pictures
Denmark

Se åbningtiderne her!